![Fotografija korisnika/ce Recepti za brza i jednostavna jela.](https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/24177229_1937238893193192_1474334197538247766_n.jpg?oh=014adc1a0a9db3a099adf1625e6bed25&oe=5A9A65D0)
Sastojci
4 jaja
1 kesica finesse aroma bourbon vanilije (tekuća)
20 dag Kokosovog brašna Dolcela
10 dag šećera (kristal)
2-3 reda dorina tamne čokolade sa steviom
Priprema
1.
Pjenasto izmiješajte žumanjke, šećer i bourbon vaniliju.
2.
U prethodno napravljenu smjesu dodajte kokosovo brašno, te na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka u koji možete dodati malo limunovog soka za bolji okus.
3.
Žlicom ili špricom oblikujte male coconut kisses na lim obložen papirom za pečenje.
4.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 150 °C oko 20 min.
5.
Nakon što su gotovi dno im možete i ne morate umočiti u otopljenu čokoladu.
Posluživanje
Najbolje ih je poslužiti uz tople napitke.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Objavi komentar