“UMIRALA” JE OD JAČINE BOLOVA, A ONDA JE SAZNALA ZA OVAJ RECEPT: OPORAVILA KOSTI I ZGLOBOVE ZA 10 DANA JEDNOM NAMIRNICOM!




Recept:

1 patlidžan srednje veličine,
1 litar vode.

Operite patlidžan, isjecite ga na kolutove i stavite u ključalu vodu. Isključite šporet i ostavite tako dok se voda ne ohladi i zatim odvojite 760 ml te tečnosti i stavite je u frižider. Ova mješavina je za unutrašnju upotrebu, odnosno za piće.

Za eksternu upotrebu uradite sledeće:




U 250 ml tečnosti koju ste prethodno sačuvali dodajte 50 ml maslinovog ulja i tu mješavinu stavite u frižider.

Način korišćenja:

– 250 ml popijte ujutru i nanesite još na bolno mjesto

– Još po 250 ml ispijte prije ručka i prije večere

Nakon deset dana korišćenja ovog prirodnog lijeka, neće nestati samo bol, već i sam uzrok bola”, poručuje žena.

Izvor: fokus.ba

Objavi komentar