SAZNALA JE DA JE SUPRUG VARA, A ONDA GA ZATEKLA KAKO S LJUBAVNICOM SJEDI U KAFIĆU. OVAKVU SNAGU JOŠ NISTE VIDJELI! (VIDEO)



Nevjerni suprug uhvaćen je u preljubi od strane svoje supruge dok je sjedio u kafiću sa svojom ljubavnicom. Možete i pretpostaviti šta je uslijedilo, no vjerujemo da se ovakvoj drami ipak niste nadali…



Video kojeg je snimila nadzorna kamera ispred kafića prikazuje bijesnu ženu kako šamara svog muža, da bi zatim udarila i njegovu novu djevojku.

us Međutim, stvari se nisu završile na tome nego je cijela situacija eskalirala i pretvorila se u pravi akcijski film.



Pogledajte video:https://www.youtube.com/watch?v=VQGLiAHP_us

1 komentari:

Hvala Bogu da sam povjerovao u dr. ALABU nakon što sam pročitao toliko svjedočanstava o njegovom radu i odlučio ga kontaktirati. Pišem svoje svjedočenje za koje nikada nisam mislio da će biti moguće. Prije nego što sam upoznao dr. ALABU, osjećao sam da su to sve praznovjerna uvjerenja i da nije znanstveno dokazano da je čarolija istinita, ali ovaj bacač čarolije natjerao me da vjerujem suprotno. ON JE DOBAR ČOVJEK. Uz pomoć ovog čovjeka vratila sam svog bivšeg dečka nakon 1 godine pokušaja, ali činilo se da nisu prikazana moguća sredstva. Ako pročitate neko svjedočenje o dr. ALABI, istina je. Moj me dečko napustio više od 1 godine i htjela sam ga vratiti i pokušala sam ga moliti da mi se vrati, ali on se oglušio na mene i javno napravio budalu od mene. Doktora ALABU uputio mi je moj prijatelj koji mi je također pomagao na radnom mjestu i rekao sam mu da je praznovjeran i budala da vjeruje u takve fetiš stvari. No, nakon toliko razmišljanja o tome, otišao sam ga potražiti putem interneta i odlučio sam ga kontaktirati na njegov e-mail. Ubrzo mi je dao broj mobitela i dobro smo razgovarali. On je najbolji. Prije nego što je njegova čarolija uspjela, već sam imao uvjerenja. U roku od 2 dana, moj bivši dečko, nakon godinu dana izrugivanja da je beskoristan čovjek, došao je k meni moleći me ovaj put. Nisam znala što je taj čovjek učinio, ali jako je dobro što to čini za mene. Zahvaljujem njemu i prijatelju što ga previše poznajemo svaki dan u našem životu. Vjerujem da će pomoći svima koji ga kontaktiraju da ga kontaktiraju (dralaba3000@gmail.com) ili WhatsApp +2349071995123.

Reply

Objavi komentar